Check the settings
Home / Horoskop / DNENVI HORSOKOP,za SUTRA,za 10.decembar

DNENVI HORSOKOP,za SUTRA,za 10.decembar

Ovan

Na radnom mestu možete upoznati neku osobu koja Vam baš odgovara. Mesec aktivira polje posla i donosi Vam prilike za nove kontakte. Danas ćete imati dosta prilika da pokažete koliko ste odgovorni i vredni. Budite ambiciozni.

Bik

Provedite vreme sa partnerom. Pokušajte da pokazujete malo više svoje emocije. Nemojte biti zatvoreni. Slobodni, idite na mesta za zabavu sa prijateljima. Budite vredni i pravite dogovore sa kolegama na poslu.

Blizanci

Romantični ste više nego inače. Preosetljivi ste i nemojte se danas raspravljati sa partnerom.Budite kreativniji na poslu. Ako se bavite umetnošću ili trgovinom, biće ovo uspešan dan.

Rak

Mesec u Vašem trećem polju u znaku Device pokazuje da ste usmereni na komunikaciju sa partnerom. Otvorite se i popričajte o stvarima koje Vas muče. Danas je dan za relaksaciju i odmor.

Lav

Sve je dobro u vezi, ali budite otvoreniji prema partneru. Danas ste prilično stabilni i sve ide kako ste zamislili. Nemojte se nervirati ako Vas neko iskritikuje. Moguć priliv novca. Niste zadovoljni svotom, ali stanje će se poboljšati.

Devica

Preko prijatelja dolazi do poznanstva sa nekom jako prijatnom i ozbiljnom osobom. Zauzeti, danas je sve kako treba u ljubavi. Imate dosta planova. Bilo bi dobro da pazite na raspored da biste sve stigli na vreme.

Vaga

Budite iskreniji u vezi jer će to poboljšati vaš odnos. Ne gurajte probleme ‘pod tepih’. Ne komplikujte sebi život avanturama ako ste slobodni. Danas je dan kada ne treba ništa započeti. Iskoristite ovu subotu za odmor.

Škorpija

Mesec u polju prijateljstava i kontakata ne podržava povlačenje u samoću. Budite oprezniji i ne poveravajte se drugima na poslu. Odmarajte se danas.

Strelac

Probudite strast u vezi. Ne nervirajte se oko toga šta drugi ljudi pričaju o Vama. Zadržite privatnost za sebe. Jako ste strastveni, ali i proračunati. Pazite na detalje. Rasejani ste danas.

Jarac

Moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja je pozitivna i komunikativna. Ne propuštajte priliku da započnete neku vezu. Mesec u Devici je u Vašem polju putovanja i usavršavanja pa iskoristite ovaj dan za takve aktivnosti. Vreme je za usavršavanje.

Vodolija

Dobro se osećate u vezi. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza koje imate. Strastveni ste. Danas ste jako vredni. Mesec je u Vašem polju troškova i problema sa novcem, pa bi trebalo da danas ne menjate ništa u vezi sa poslom, da ne biste imali probleme.

Ribe

Popričajte sa partnerom o svemu što Vas muči. Promene se moraju desiti ako niste zadovoljni odnosom. Naredbe nadređenog na poslu Vam se nikako neće dopasti, ali ne izbegavajte ono što je bitno da uradite.

mondo.rs

About admin

Check Also

5 najfatalnijih ženskih horoskopskih znakova kojima jači pol ne može da odoli

Žene su zaista prekrasna stvorenja i muškarci ih jednostavno moraju voleti i brinuti o njima. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *