Check the settings
Home / Zenski Kutak / Što žene zaista traže u muškarcu

Što žene zaista traže u muškarcu

Ako pitate ženu što točno traži kod muškarca reći će vam, bez oklijevanja, da je u potrazi za nekim zgodnim, tamnoputim i visokim muškarcem. Dalo bi se zaključiti da ona zapravo traži klona Georga Clooneya. No ako pogledati povijest njezinih veza, uočit ćete da to i nije uvijek tako.

Muškarci su vizualni tipovi. Zaljubljuju se u ono što fizički vide. Površni su i plitki. Oprostite na iskrenosti dečki, ali znate da je to jednostavno tako. Žene se, s druge strane, zaljubljuju u ono što čuju. Zanima nas cijeli paket, cijenimo osobnost muškarca, njegovu pažljivost, a posebno ocjenjujemo način na koji nas muškarac tretira.

Stiglo je vrijeme da vam priopćim jednu važnu i dobru vijesti: vaš izgled nije toliko bitan ženama. Da, nećemo vas lagati, nekim ženama je fizički izgled izuzetno bitan, ali većina žena traži kod muškarca više od izgleda. Mi zapravo želimo zgodnog muškarca koji je u dobroj formi, lijepo se odijeva i posjeduje niže navedene karakteristike:

Ljubaznost i dobrota prije svega

Žene žele muškarca koji je drag, ljubazan i brižan. Želimo nekog tko će biti naš najbolji prijatelj, naš partner, naša ravnopravna polovica. Ali najvažnije od svega, želimo muškarca zbog kojeg se osjećamo izvrsno.

Inteligencija je seksi

Inteligencija je pravi afrodizijak. Pametni muškarci očaravaju žene. Bilo da nas informiraju o politici ili nogometu, volimo kada možemo učiti od svog muškarca. Uživamo kada nam otkriva stvari koje nismo znale.

Zabavna strana je uvijek poželjna

Zabavni muškarci su vrlo privlačni ženama. Tu nema neke nauke, to je činjenica. Sve žene vole duhovite muškarce. Ako možete nasmijati ženu, ona će vas smatrati fantastičnim

Samopouzdanje je ključ

Žene vole samouvjerene muškarce. Kada ste sigurni u sebe i vaše ponašanje to i pokazuje, ženama ćete automatski biti privlačni. Žene privlače muškarci koji su svjesni sebe. Mi volimo muškarce čija karizma, već na ulazu u prostoriju, ispuni svaki njen kutak.

Molimo vas, budite karizmatični

Karizmu definiramo kao vašu posebnost, nešto neopipljivo, unikatno, nešto drugačije što posjedujete. Kada ste karizmatični, interesantni ste. Sve žene vole šarmantne muškarce no kada, osim šarmerske strane, imate i zanimljivu osobnost, to je dobitna kombinacija kojoj žene ne mogu odoljeti.

Ravnoteža

Vrlo je važno da vodite uravnotežen život. Žene uživaju biti s muškarcem koji to vrlo dobro zna. Želimo muškarca koji zna svoje prioritete kada su u pitanju posao, obitelj, prijatelji i veza. Privlače nas muškarci koji stvore vrijeme za nas i tako nam pokazuju da smo bitan dio njihovog života.

Jesi li osoba koja zna slušati?

Upravo muškarac koji zna slušati je onaj pravi. S obzirom da su žene emotivnije od muškaraca, volimo pričati satima. Uvijek imamo hrpu priča koje moramo ispričati i želimo da slušate svaku od njih. Zato, ako znate slušati ženu, i pritom je zaista čuti, na dobrom ste putu.

Pažljivost je privlačna

Pažljivi muškarac je mamac za ženu. Pod time ne mislimo da bi trebali trošiti hrpu novaca kako bi dokazali svoju pažnju. Dovoljno je pokazati da vam je stalo. Ako spomenemo svoj najdraži restoran, iznenadite nas i isplanirajte spoj upravo tamo. Ako vam kažemo koje cvijeće obožavamo, donesite nam buket istog na idući spoj. Ako vam kažemo da bismo željeli vidjeti određeni film ili predstavu, nabavite karte i odvedite nas u kino ili kazalište. To je naša definicija pažljivog muškarca. I da, takav muškarac nam je jako privlačan.

Nemojte biti pretjerano zahtjevni

Volimo izlaziti s muškarcima koji se znaju prilagođavati svakoj situaciji. Žene mogu biti zahtjevne, ali muškarci ne. Želimo izlaziti s muškarcem kojeg možemo povesti bilo gdje. Ako smo pozvane na poslovnu večeru, želimo muškarca koji može obući odijelo i razgovarati o prikladnim temama za večerom.

Ako nas klijent pozove na neku sportsku manifestaciju, želimo muškarca koji se može uklopiti i u takvo okruženje. Ako imamo jedan od onih dana kada samo želimo ležati na kauču u pidžami, želimo muškarca s kojim možemo biti slobodne i učiniti upravo to. Zapravo, stvar je vrlo jednostavna. Uživamo sa muškarcima koji se s lakoćom adaptiraju i snalaze u svakoj situaciji.

Brinite o svom izgledu

Vrlo je važno da izgledate reprezentativno. Žene žele izlaziti s muškarcima koji su dobro odjeveni. Kada se dobro odijevaju, muškarci su puno atraktivniji. Kada ste dobro obučeni, pokazujete da cijenite sebe i svoj izgled.

Na kraju krajeva, žene se jednostavno žele zaljubiti. Želimo nekog zbog koga ćemo se osjećati posebno i važno.

zdravaisretna.hr

About admin

Check Also

Ne(s3ksi) muke ženskog roda

1. Mi smo te koje smo dužne upozoriti frajera s kojim izlazimo da su nam ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *