Check the settings
Home / Zanimljivosti / Tebi, kojoj nije problem biti ona druga

Tebi, kojoj nije problem biti ona druga

Nikada te nisam upoznala, ali mi dolaziš u misli češće nego to želim priznati. Nemam pojma kako zapravo izgledaš, jedino sam vidjela tvoje fotografije na društvenim mrežama. Ne znam kako ti zvuči glas, kako se krećeš niti kako ti izgleda tijelo.

Sjećam se kako sam u početku slušala priče o tebi i osjećala sam potpunu ravnodušnost. Nisam imala razloga vjerovati da da ćeš ikada biti dio moga života ili netko o kome nešto trebam znati. Jedva sam znala kako se zoveš.

Ali onda si spavala s mojim muškarcem pa sad ti i sve u vezi tebe ulazi u moje misli.

Razmišljam o tome kako si za mene manje žena zbog toga što si učinila. Žene bi se trebale ponašati jedna prema drugoj bolje od toga, bez obzira na okolnosti situacije. Što bi bilo da si ti bila osoba koja je je rekla da je to pogrešno? Što bi bilo kad bi više žena tako reagiralo? Ako ne možemo vjerovati muškarcima, trebale bismo moći vjerovati drugim ženama.

Ali ono što si učinila je bilo sebično, odvratno i kukavički.

Razmišljam kako se zbog tebe loše osjećam. Znam da nisi psihički dobro jer netko tko je sretan ne bi našao zadovoljstvo u uništavanju tuđeg života. Ne bi voljno sudjelovao u činu zbog kojeg postaje loša osoba.

Suosjećam s tobom i tvojom nemogućnosti da imaš značajnu i pravu vezu. Žalim te što imaš niske standarde i želiš povrijediti nekoga koga uopće ne poznaješ.

Razmišljam o ovom iskustvu i kako si se zbog njega osjećala. Jesi li se osjećala samopouzdano u trenutku slabosti kad te izabrao umjesto mene? Misliš li da si zbog tog čina bolja od mene?

Osjećaš li se vrijedno i kao da si pobijedila? Ili si se suočila sa stvarnošću i shvatila da se to dogodilo samo zato što je njemu bilo zgodno i našla si se na pravome mjestu?

Razmišljam o tome kako kažeš da ga voliš i ne možeš ga preboljeti. Razmišljam o tome kako ne znaš što je ljubav.

Jer da ga stvarno voliš, maknula bi se iz njegovog života i dala mu prostora da bude istinski sretan. Prava ljubav je transparentna. Ne pokreću ju laži, manipulacija i neiskrenost. Ljubav nije nevjera. Ljubav dolazi iz borbe da nekoga bez koga ne možeš živjeti.

On se nikada nije borio za tebe.

Razmišljam kako bi bilo upoznati te. Što bih ti rekla? Što bi ti meni rekla? Što da smo u nekoj situaciji mogle postati prijateljice? Bi li se ispričala? Je li te uopće briga?

Ali najviše razmišljam o tome kako bih rado da uopće ne moram razmišljati o tebi.

zdravaisretna.hr

About admin

Check Also

Nemirne duše koje se nikada neće smiriti: Ovo je 5 najenergičnijih horoskopskih znakova!

Zvezde nam nude pravo bogatstvo informacija, ali šta astrologija može da nam kaže o našoj ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *